Ön érzi, mi látjuk...
  • upload/201722884635T_segit2.jpg
  • upload/201631092436nogyogyaszat.jpg
  • upload/2016310967kismama_tavasz.jpg
  • upload/20159101204borgyogy1.jpg
  • upload/2012720102854slider1.gif
  • upload/2012724104727family.gif
  • upload/201291992831katved_header.png

Rólunk

Tiason Diagnosztika GYŐR - a rendelő immár 13 éve várja ügyfeleit a Babits Mihály utcában. Kis cégünk egészségügyi szolgáltatóként a megelőzés híve, mi nem szeretnénk a beteg emberek bajából hasznot húzni - mert a betegség kezelése sokba kerül kis hazánkban, tudjuk mindannyian. A megelőzéssel, a rendszeres vizsgálatokkal időt, idegeskedést és nem utolsó sorban pénzt spórolhatunk - nem beszélve arról a stresszről, amit egy esetleges kórházi kezelés jelent a bajok kiderülése után.
Jelmondatunkat úgy is megfogalmazhattuk volna, hogy "Az a jó, ha Önök nem éreznek semmit és mi nem is látunk semmit!"

Vizsgálataink szerteágazóak, de legfőképpen a diagnosztika területén állunk rendelkezésükre: 4D magzati ultrahang, nőgyógyászati szűrések, koraterhesség, szervi ultrahangok, bőrgyógyászat, labordiagnosztika, allergia, immunterápia, immunológia, alvás alatti légzészavarok szűrővizsgálata.

A Tiason 4D ultrahang rendelö és a Katasztrófavédelem együttmüködése
2012. szeptembere óta a Tiason Diagnosztika a  Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalos ultrahang szűrő pontjaÁllományi tagoknak ingyenes szűrés, családtagoknak komoly kedvezmények!
Cégünk a következő elvek alapján szerveződött


1. A VIZIONÁLIS MŰKÖDÉS ELVE: JÖVŐKÉP ÉS FELELŐSSÉG
Világos szervezeti és ehhez illeszkedő egyéni jövőképünk van, ezért felelősséget  vállalunk, amikor dolgozunk.

2. A MISSZIÓ
ELVE: ELKÖTELEZETTSÉG ÉS ELÉGEDETT ÜGYFÉL
Személyes elkötelezettségünk van munkavégzésünk előremutató hasznosságában és csapatunk működésében: a munkánk az ügyünk, ezáltal lehet csak valóban elégedett minden ügyfelünk.

3. A POZITIVITÁS
ELVE: CSELEKVÉS ÉS MEGOLDÁS
A valósággal szembenéző, előremutatóan optimista jövőképű és mindenkoron cselekvő emberekben hiszünk, akik csak a megoldásokat keresik.

4. A TRANSZPARENCIA
ELVE: LÁTHATÓSÁG ÉS ÉRTHETŐSÉG
A munkavégzésünket láthatóvá kell tennünk úgy, hogy az önmagától érthetővé (trans parantem) is váljon, mert a transzparencia mindent átvilágító fénye nem igényel idegenvezetőt. Működésünk így tisztul, fejlődik és átláthatóvá válik.

5. A MINŐSÉG
ELVE: MEGELŐZÉS ÉS ELŐRE GONDOLKODÁS 
Tevékenységünk egyetlen objektív mércéje ügyfeleink elégedettsége. Nem csak az vizsgálatokért, hanem a vizsgálatokhoz vezető lépésekért is felelősséget
akarunk vállalni. Mindig igyekszünk felnyitni ügyfeleink szemét és ha lehet hamarabb gondolkodunk, mint az ügyfelünk és kezdeményezően lépünk fel.

6. AZ ÁLLANDÓSÍTÁS
ELVE: A JOBBÍTÁS ÁLLANDÓSÍTÁSA
Nem jól akarunk dolgozni, hanem jobban, ezért nem elérni, hanem meghaladni akarjuk a magunknak felállított teljesítményszinteket (pozitív eltérés): a fejlődést állandósítjuk.


7. A KOZMOSZ TÖRVÉNYE: REND ÉS EGYSZERŰSÉG

A rend iránti emberi hajlamban hiszünk és az ezt megteremteni képes eszközökben (szerek), így születik a rendszer. A rend iránya mindig az egyszerűsítés.


8. AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS
ELVE: KÖZÖSSÉGI SZINERGIA
Mindig és minden körülmények között maradéktalanul és előremutatóan együttműködőek vagyunk egymással nemre, korra, rangra és beosztásra tekintet nélkül. Minden egyéni igazságunknál magasabb rendűnek tartjuk a közösségi energiák összhangjának megteremtését.

Kizárólag magunkért felelősséget vállalni nem érdemes, csak mindenkiért, akivel dolgozunk.

vissza